Over Ons

Combo Equipment, de onderhoudsspecialist voor al uw rollend materieel.

Onze kracht


Keeping you rolling is ons motto, wij doen er alles aan om uw materieel rollende te houden.

De kracht van Combo Equipment ligt in haar diversiteit en service. Dankzij onze ervaren medewerkers kunnen wij voor elk probleem een oplossing bieden. Wij streven er naar om onze klanten met al haar vragen te kunnen helpen. Dit heeft als gevolg dat wij zowel truck als trailer service bieden. Niet alleen het reguliere onderhoud maar ook schade herstellingen, bandenservice, tuning, bestickering en andere aanvullende diensten bieden wij aan onze klanten. Op deze manier willen wij voor u één service punt bieden waar u al uw reparatie en onderhoudswerkzaamheden kunt laten uitvoeren. Dit alles op een logistiek zeer centrale plaats.

Geschiedenis


Onze geschiedenis gaat terug naar de succesvolle oprichting van Combo Repair, een dochterbedrijf welke zich 15 jaar geleden specialiseerde in het repareren van zeecontainers. Na een succesvolle groei, vroegen onze klanten steeds meer. Ook truck en trailer onderhoud was hierbij een vaak gevraagde dienst. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is Combo Equipment opgericht. Dankzij de overname van een voormalige truck garage was de klant nu in staat zowel container, truck als trailer bij ons in onderhoud te brengen. Inmiddels is het bedrijf een begrip in onze regio.

Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring


Binnen de diverse Combo bedrijven zijn momenteel bijna 50 mensen werkzaam, Door de synergie tussen de onderliggende bedrijven kunnen wij u als klant optimaal bedienen.

Wij zijn ‘de’ specialist op het gebied van Intermodaal equipment. Zo kunt u terecht bij ons voor:

Container Repair en alle daarbij behorende werkzaamheden, Truck- en Trailerservice (APK), Inspectie, onderhoud en reparatie van goederenwagons, In- en Verkoop van Trucks en Trailers en tevens beschikken wij over onze eigen chauffeurs / equipment om zo optimale flexibiliteit te waarborgen (Interlogistics).

In Juni 2015 zullen wij hier Combo Cleaning Bv toevoegen. Een reinigingsstation voor Bulk / Trailers in de voedselindustrie, Tevens bestaat de mogelijkheid CO2 af te vullen.

Diensten en services